Collectieve Inkoop Acties

HomeDienstenCollectieve Inkoop Acties

Collectieve inkoopprojecten voor zonnepanelen voor particulieren zijn populair. STOER organiseert collectieve inkoopacties voor particulieren en bedrijven. Voor Zonnepanelen, maar ook voor LED verlichting of ISOLATIE.

Lokaal

STOER onderscheidt zich daarbij door daarbij zoveel mogelijk lokale en regionale leveranciers en installateurs te betrekken. Verder organiseert STOER deze acties altijd samen met lokale partners zoals gemeenten, parkmanagement of ondernemersverengingen.

Bij de selectie van de aanbieders wordt er uiteraard naar de prijs gekeken. Maar ook naar andere zaken zoals de service en hoe de klanten worden ontzorgd.

De juiste maatregel

Wij vinden het belangrijk dat u een aanbod krijgt dat bij u past, nu maar ook in de komende jaren. Dat betekent dat de adviseurs van STOER ook kijken hoe de installatie van PV panelen of LED verlichting past in uw totale opgave voor verduurzaming en energiebesparing.

Ontzorgen

STOER begeleidt het volledige traject van de collectieve inkoopactie: van leveranciersselectie tot en met opleverinspectie.

U wilt als ondernemersvereniging, parkmanagement of gemeente een collectieve inkoopactie organiseren ?

Dan bent u bij Duurzaam Stoer aan het juiste adres. Wij zorgen voor maatwerk voor uw leden, bedrijven of organisaties.

Uiteraard verzorgen we ook de nodige subsidieaanvragen. Ook kunnen we een passende financiering voor de verduurzamingsmaatregelen verzorgen.

Vragen of contact opnemen?

Geïnteresseerd in een lokaal georganiseerde collectieve inkoopactie met maatwerk ? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ik wil graag meer informatie

Naam contactpersoon*