Zelfstroom

logo Zelfstroom Stichting STOER in Bedrijf

Ondernemers en organisaties kiezen er steeds vaker voor om zich te laten ontzorgen bij het verduurzamen van hun bedrijf. Je moet je in heel veel zaken verdiepen en hoe weet je dat je het goed doet. Het juiste merk, de juiste installatie en wel of geen garantie. En wat betekent die garantie dan? Het zijn investeringen die je voor een periode van 15-25 jaar doet. Dan wil je wel de juiste keuze maken. En dan nog de vraag of je zo’n investering met werkkapitaal wil doen.  

Wij begrijpen bij STOER welke keuzes je moet maken. We willen daar onafhankelijk in opereren, maar ook bij ontzorgen. Een partij die in de zakelijke markt partijen kan ontzorgen bij het plaatsen van zonnepanelen is Zelfstroom zakelijk. Een duurzame onderneming die zelf ook de hoogste standaarden voor duurzaam en maatschappelijk ondernemen hanteert. Organisaties die ontzorgd willen worden bij het plaatsen van zonnepanelen en bovendien geen werkkapitaal willen vastleggen in zonnepanelen, kunnen zonnepanelen leasen bij Zelfstroom zakelijk. Een betrouwbare partij die kwalitatief goede installaties realiseert en het hele traject, van inplannen tot en met monitoren van de opbrengsten, in eigen beheer houdt. 

Stichting Duurzaam STOER werkt daarom graag samen met Zelfstroom zakelijk om organisaties en bedrijven te ontzorgen bij het plaatsen van zonnepanelen. Wilt u meer informatie over het leasen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijf of organisatie? Vul uw gegevens hiernaast in. Wij nemen dan contact met u op.

Ik wil graag meer informatie

Naam contactpersoon*