Horeca

In de horeca gaat al uw aandacht naar de gasten. Natuurlijk merkt u dat steeds meer van hen duurzaamheid belangrijk vinden. Creëer daarom een duurzame onderneming waarbij u bespaart op energie én bijdraagt aan een beter milieu.

Energiescan

Dat LED verlichting, isolatie en zonnepanelen slimme maatregelen zijn als u uw energiekosten- en verbruik wilt verlagen, is bekend. Maar er zijn ook andere maatregelen die minstens zo interessant zijn. De drie belangrijkste voor uw branche hebben we voor u op een rijtje gezet. Benieuwd wat u nog meer kunt doen? Maak dan een afspraak voor de STOERinBEDRIJF energiescan.

Quick Scan

Verlaag uw zakelijke energiekosten met de STOERinBEDRIJF Quick Scan. Check direct of u moet voldoen aan de informatieplicht met onze e-check. In slechts 2 minuten heeft u inzicht in uw situatie. Geheel vrijblijvend en zonder kosten. Heeft u geen verplichting maar wilt u toch verduurzamen? Ook daar helpen we u graag bij.

Subsidies

Om energiezuinig ondernemen te stimuleren, zijn er verschillende regelingen en subsidies voor ondernemers. Denk hierbij aan de Energie-investeringsaftrek (EIA) en de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE). Met financieel voordeel en het verlagen van uw investering, wordt energie besparen extra aantrekkelijk! Wij hebben de belangrijkste regelingen en subsidies voor u op een rijtje gezet op onze website.

Bespaartips

3 bespaartips horeca

Meer informatie?

Neem contact met ons op via info@duurzaaminbedrijf.nl of bel ons op 085-1303647

Ik wil graag meer informatie

Naam contactpersoon*