Laadpalen

HomeDienstenLaadpalen

Elektrisch rijden = Slim rijden

Het elektrisch en hybride rijden neemt steeds sneller toe. Je ziet het dagelijks op de weg. Of bij uw collega-ondernemers. Steeds meer bedrijven gaan voor elektrisch vervoer. Zowel voor de auto’s van hun medewerkers als voor bedrijfsauto’s. De overheid geeft nog steeds subsidie op de aanschaf van nieuwe elektrische bedrijfsauto’s. In de miljoenennota worden er ook voor volgend jaar weer nieuwe subsidies aangekondigd. 

Zelfs als u zelf nog geen elektrische auto’s in uw wagenpark heeft, is het interessant als uw bezoekers hun elektrische auto’s op uw eigen parkeerterrein op kunnen laden. Gastvrij naar uw bezoekers en het onderstreept uw duurzame uitstraling!

Elektrisch rijden is slim rijden. Plus, als u op uw bedrijfslocatie de accu kunt opladen -bij voorkeur via uw eigen zonnepanelen- dan rijdt u slim EN voordelig!

Slim Laden

Duurzaam STOER heeft onderzocht hoe zij bedrijven en organisaties in West-Brabant goed kan ontzorgen bij het plaatsen van laadpalen. Er is gekozen voor een organisatie die u onafhankelijk kan adviseren bij het plaatsen van laadpalen en u daarbij ook volledig ontzorgt: Laadpunt Nederland. Laadpunt.nl biedt een groot aantal oplossingen, bij uw bedrijf of bij uw werknemers thuis, voor het opladen van elektrische of hybride auto’s. Daarnaast scoren ze goed op kwaliteit(service)-prijsverhouding.

Meer informatie?

Neem via bijgaand formulier contact op met Duurzaam STOER en één van onze adviseurs kan wellicht direct uw eerste vragen beantwoorden. Of zij zorgen ervoor dat een adviseur van Laadpunt Nederland contact met u opneemt voor een persoonlijk gesprek bij uw bedrijf.

Ik wil graag meer informatie

Naam contactpersoon*