Zorg

Er is een grote variëteit aan instellingen en locaties binnen de zorg. De grote locaties, ziekenhuizen en verpleeghuizen, hebben een totaal andere behoefte in ontzorging bij energiebesparing en verduurzaming.  Onze dienstenverlening is voornamelijk gericht op organisaties met een elektriciteitsverbruik tot 200.000 kWh of gasverbruik tot 150.000 m3  per jaar.  

Voor deze organisaties die intramuraal of via externe locaties zorg en verpleging leveren, kunnen wij met ons dienstenpakket meerwaarde leveren.   

De start is een Quick Scan. Hiermee krijgt u op hoofdlijnen inzicht waar u energie kunt besparen en welke verduurzamingsmaatregelen voor u interessant zijn. 

Als uw organisatie, per locatie,  per jaar meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gasverbruikt dan bent u verplicht om de melding van verplichte maatregelen bij de RVO te verzorgen en ook de besparingsmaatregelen te nemen die u binnen vijf jaar kunt terugverdienen.  

Als u geïnteresseerd bent in wat STOER voor u kan betekenen, kunt u contact opnemen met ons voor een telefonisch consult. Vul uw gegevens in op het informatieformulier en wij nemen contact met u op. 

Moet u voldoen aan de meldplicht of wilt u snel inzicht hebben in de voor uw organisatie verplichte maatregelen? Vraag dan een bezoek van een energieadviseur aan. Die kan voor u snel een rapport opstellen met de verplichte maatregelen, wat het u kost en wat het u oplevert. 

Vragen of contact opnemen?

Wilt u volledig ontzorgd worden? Wij kunnen voor u offertes aanvragen of het offertetraject begeleiden. 

Ik wil graag meer informatie

Naam contactpersoon*