Supermarkten

De juiste verlichting (LED) en energiezuinige koel- en vriesvitrines heeft u al. Maar hoe krijgt u de energielasten verder omlaag? En steeds belangrijker, hoe maakt u uw energieverbruik duurzaam? Verlichting en koeling zijn de grote posten. Maar waar zit de rest van uw energieverbruik en hoe krijgt u dat omlaag? Of moet u toch nog LED–verlichting aanschaffen en energiezuinige koel- en vriesmeubels plaatsen? Of zorgt de oude TL–verlichting of gloeilamp nog steeds voor warmteuitstraling, direct naast of boven uw koel- of vriesmeubelen?

Een Quick Scan door één van onze energiecoaches verdient u vaak snel terug. Hij of zij signaleert onnodig energieverbruik waar u overheen kijkt. Wanneer het lastiger is om te bepalen waar dat hoge verbruik door komt, kunnen wij u helpen door (tijdelijk) een energiemonitoring bij uw winkel uit te voeren.

Onze insteek is om met een minimale investering uw energieverbruik voor de lange termijn te verlagen. Dat vraagt vaak niet alleen om maatregelen, maar ook om bewustwording bij de medewerkers. Wij kunnen u helpen bij de gebouw/installatie-invalshoek, maar ook bij de gedragscomponent bij het verlagen van uw energieverbruik. Een kennismaking met één van onze energieadviseurs met kennis van de supermarktbranche gaat u zeker op weg helpen.

Vragen of contact opnemen?

Wilt u van een collega supermarkteigenaar horen hoe bij u de energierekening omlaag kan? Vul hiernaast uw contactgegevens en uw vraag in. Daarmee zet u de eerste stap naar een duurzame zaak met lagere energiekosten. Één van onze adviseurs die uw taal spreekt en uw energieuitdaging kent, neemt dan contact met u op.

Ik wil graag meer informatie

Naam contactpersoon*