Agrarische Bedrijven

Afhankelijk van het type bedrijf spelen er diverse zaken rondom energiebesparing en verduurzaming. STOER kent de vraagstukken die in de verschillende sectoren spelen. Onze dienstverlening begint met een telefonisch intakegesprek met één van onze adviseurs voor de agrarische sector. Deze neemt aan de hand van een vragenlijst door welke zaken specifiek voor uw bedrijf van belang zijn en wat uw besparings- of verduurzamingsdoelstellingen zijn.

Zoals bijvoorbeeld bij de dierhouderij zijn ventilatie, verwarming of koeling vaak belangrijke items. Voor een totaaloverzicht hanteren wij de maatregelenlijst die ook voor de energiebesparingsplicht of de melding verplichte maatregelen voor uw type bedrijf wordt gehanteerd door de RVO.

Binnen een week na het intakegesprek nemen we contact met u op voor een bezoek aan uw bedrijf door een energiecoach en een persoonlijk gesprek. Na dit bezoek krijgt u van ons een kort verslag met de maatregelen die voor uw situatie het meest passend zijn.

Verder vinden wij het belangrijk dat agrarische bedrijfsdaken optimaal worden benut voor zonne-energie. Hierover willen we graag met u in gesprek. Het gaat dan niet alleen om zonnepanelen voor uw eigen energievraag, maar ook voor panelen waarvan u de elektriciteit kunt leveren aan anderen.

Ik wil graag meer informatie

Naam contactpersoon*